Opslag en Warehousing | Regionaal en Internationaal

U wilt uw goederen veilig en uitstekend beveiligd tegen brand en diefstal opslaan?

Naast onze eigen warehouse in Enschede maken wij gebruik van ons zusterbedrijf TTS Quality Logistics B.V. in Rijssen. TTS is gespecialiseerd in Opslag, Warehousing en Value Added Logistics. Nabij de A1 snelweg beschikt TTS over ruim 20.000 m2 opslag capaciteit. Uiteraard worden uw goederen opgeslagen onder de allerhoogste kwaliteitsnormen. Naast ISO9001 beschikt TTS over ISO22000 (incl. HACCP) voor de opslag van voedingsmiddelen. Ook kunnen we biologische goederen opslaan dankzij het SKAL certificaat. Naast de opslag van voedingsmiddelen kent de diervoeder industrie haar eigen kwaliteitscertificaat, het GMP-B3 waar TTS ook over beschikt. Kortom, u bent ervan verzekerd dat u in zee gaat met een betrouwbare partner.

Warehousing, een vak apart. 

TTS - Opslag, Overslag en Warehousing onder de beste condities.

Dat voor het opslaan van uw handelsgoederen meer nodig is dan een solide warehouse moge duidelijk zijn. TTS heeft eigen goed opgeleid personeel en een warehouse dat aan alle eisen voldoet. Dankzij een moderne Warehouse Management systeem heeft u altijd inzicht in uw actuele voorraad. Voorraadbeheer van klanten is dan ook iets wat dagelijks werk is bij TTS. Ook verzorgen wij de nationale en internationale distributie van uw goederen. Als er een nieuw label geplakt moet worden of u wilt uw goederen omgepakt hebben in andere dozen hebben wij eigen personeel die dat graag voor u verzorgen.

Naast de opslag in Enschede en de opslag in Rijssen bieden wij ook opslag diensten aan in Duitsland, Spanje en Portugal. In samenwerking met goede collega’s kunnen we deze diensten aanbieden. Door lokaal uw warehousing te regelen kunt u uw klant snel en efficiënt leveren.

Vraag naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.


Dé specialisten voor transport van en naar Spanje & Portugal!

Wilt u zelf onze werkwijze ervaren? Vraag zonder enige moeite een offerte aan voor uw transport Spanje en/of Portugal. Binnen enkele uren ontvangt u van ons een op maat gemaakte en geheel vrijblijvende offerte. Wilt u direct antwoord op uw logistieke vraag? Belt u dan met +31(0)53-4800630 en een van onze transport specialisten helpt u direct verder.