Materieel en trailerafmetingen

Alle vrachtwagens die door BTA International ingezet worden zijn moderne, luchtgeveerde trailers, welke voorzien zijn van GPS Boordcomputers en GSM communicatie.

De juiste trailer voor uw goederen

Of het nu om los verladen dozen gaat, goederen op pallets, machines met overbreedte of kostbare elektronica. Wij zetten het juiste materiaal in voor uw zending. Alle trailers beschikken over voldoende spanbanden en hoekbeschermers om uw lading correct vast te zetten. Daarnaast zijn onze chauffeurs op de hoogte van de lokale taal, gebruiken en mentaliteit in zowel Spanje als Portugal.

Trailer en container afmetingen

Indien u wilt weten welke afmetingen de trailers hebben die wij aanbieden klikt u verder op de volgende pagina. Wij bieden u normale tautliners, megatrailer, box- en koeltrailers. Ook hebben wij groot volume combi’s en speciaal transport trailers tot onze beschikking. U vindt tevens alle afmetingen, het maximum gewicht en aantal palletplaatsen. Daarnaast bieden wij via Short – Sea een heel scala aan container types aan. Kijkt u eens bij Short – Sea Shipping.

KLIKT U HIER VOOR ONZE TRAILERAFMETINGEN. 

 


Dé specialisten voor transport van en naar Spanje & Portugal!

Wilt u zelf onze werkwijze ervaren? Vraag zonder enige moeite een offerte aan voor uw transport Spanje en/of Portugal. Binnen enkele uren ontvangt u van ons een op maat gemaakte en geheel vrijblijvende offerte. Wilt u direct antwoord op uw logistieke vraag? Belt u dan met +31(0)53-4800630 en een van onze transport specialisten helpt u direct verder.