Historie van BTA International BV

BTA International BV is opgericht in 1993 in Enschede en heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een onafhankelijk internationaal expediteur gespecialiseerd in transport van en naar Portugal en Spanje. BTA International is samen met TTS Quality Logistics een dochteronderneming van de TransHeroes.

Betrouwbare partner

In de loop van de jaren is er in Portugal en Spanje een groot en betrouwbaar netwerk opgebouwd. Deze specialisatie, samen met de jarenlange ervaring, de juiste mensen en kennis van die specifieke markten heeft geresulteerd in een zeer stabiel bedrijf. Hetgeen in 2011 beloond is met een Graydon Award voor financieel gezonde bedrijven.  Daarnaast is BTA International in 2012 en 2014 genomineerd voor een FD Gazellen Award voor snel groeiende bedrijven. Een bijzondere prestatie in de lastige transportwereld.

Snel, Flexibel en “Afspraak = Afspraak”

BTA International BV kunt u omschrijven als een bedrijf waar betrouwbaarheid en klantgerichtheid voorop staat. Een bedrijf waar gewerkt wordt met korte communicatielijnen en vaste contactpersonen. Een bedrijf dat door zijn flexibiliteit en onafhankelijkheid altijd de juiste prijs-kwaliteit verhouding hanteert. Het team van BTA International denkt in oplossingen in plaats van in problemen.

Ervaar zelf onze werkwijze en vraag uw offerte aan!


Dé specialisten voor transport van en naar Spanje & Portugal!

Wilt u zelf onze werkwijze ervaren? Vraag zonder enige moeite een offerte aan voor uw transport Spanje en/of Portugal. Binnen enkele uren ontvangt u van ons een op maat gemaakte en geheel vrijblijvende offerte. Wilt u direct antwoord op uw logistieke vraag? Belt u dan met +31(0)53-4800630 en een van onze transport specialisten helpt u direct verder.