Online transportkosten berekenen

Bent u op zoek naar een transport en wilt u graag uw transportkosten weten zonder dat u eerst een offerte moet aanvragen? Dan is de Transculator de oplossing voor u! Met de onderstaande Transculator kunt u eenvoudig online de transportkosten berekenen. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring van BTA, kunnen wij u gelijk een realistische prijs geven. Door gebruik te maken van de Transculator weet u gelijk hoeveel uw transport kost en wat precies de mogelijkheden zijn. Na het berekenen van de transportkosten, kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen voor de prijs die online berekent is voor u.

Transportkosten berekenen? Gebruik dan nu de onderstaande Transculator en zie gelijk wat uw transport kost!Transportkosten berekenen met de Transculator.

De Transculator is speciaal ontwikkelt voor u als transport zoekende. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de mogelijkheid om een realistische prijs af te geven, zonder dat u een offerte hoeft aan te vragen. U kunt eenvoudig de velden invullen met de gegevens die u al heeft. Daarna berekent de Transculator voor u een op maat gemaakte transportprijs op basis van de door u ingevulde gegevens. De Transculator berekent automatisch en snel de prijs voor transporten door heel Europa. Ook wordt de prijs aangepast op basis van het aantal pallets dat u vervoert, het gewicht van de zending en de gewenste levertijd. BTA-international is gespecialiseerd in transporten naar Spanje & Portugal en is daarom de specialist voor zendingen naar deze landen. Benieuwd naar de looptijden voor een transport naar Spanje of Portugal, kijk dan op Transittijden Spanje of op Transittijden Portugal. Komt u er niet uit met het berekenen van de transportkosten? Stuur ons dan een Email of neem telefonisch contact op. Ook kunt u alsnog een offerte aanvragen zonder dat u de transportkosten heeft berekent. Deze offerte is altijd vrijblijvend!


Dé specialisten voor transport van en naar Spanje & Portugal!

Wilt u zelf onze werkwijze ervaren? Vraag zonder enige moeite een offerte aan voor uw transport Spanje en/of Portugal. Binnen enkele uren ontvangt u van ons een op maat gemaakte en geheel vrijblijvende offerte. Wilt u direct antwoord op uw logistieke vraag? Belt u dan met +31(0)53-4800630 en een van onze transport specialisten helpt u direct verder.

Coronavirus (COVID-19)

Helaas kunnen wij de tarieven die de #Transculator voor u berekent niet garanderen in deze uitzonderlijke tijden.

Door toedoen van het COVID-19 Coronavirus is de capaciteit naar veel bestemmingen drastisch gedaald, waaronder Spanje en Portugal. Dit resulteert in grotere onzekerheid met betrekking tot leveringen, transittijden en tarieven.

Vraag de offerte gewoon aan en onze TransHeroes gaan hun uiterste best doen om je alsnog van dienst te zijn!

Wij wensen iedereen veel sterkte toe!


Unfortunately, we cannot guarantee the rates that the #Transculator will quote you in these exceptional times.

Due to the COVID-19 Coronavirus, the capacity to many destinations worldwide has fallen drastically, including Spain and Portugal . This results in greater uncertainty with regard to deliveries, transit times and rates.

Just request your quote and our TransHeroes will do their utmost to be of service to you!

We wish everyone a lot of strength!