Koerier of spoedtransport?

BTA International is onderdeel van TransHeroes, binnen dezelfde groep valt ook TransUrgent® | Urgent & Express Transport. TransUrgent is een specialist voor spoedtransport en koerierswerk binnen Europa.

TransUrgent - Koerier
Als volwaardige koerier is TransUrgent gespecialiseerd in spoedtransport en garandeert binnen een half uur een op maat gemaakte offerte te versturen. Deze offerte vertelt u meteen wanneer er geladen en wanneer er geleverd kan worden: gegarandeerd!

Veel bedrijven krijgen er wel eens mee te maken, de productie staat stil en de gewenste producten zijn er nog niet. In zo’n geval is de snelle service van TransUrgent zeker een uitkomst. In geheel Europa staan koeriers in de startblokken om uw zending te laden. Deze koeriers gaan dan geheel “dedicated”, dus alleen met uw zending, direct naar de eindbestemming. Vaak laden we binnen enkele uren al en leveren we tot 1500 km de volgende dag al af. Let op: het maakt dus niet uit of de goederen vanuit Spanje moeten komen of vanuit Polen. Ook tussen de Europese landen onderling rijden de koeriers dagelijks. Dus gaat uw transport van Kroatië naar het Verenigd Koninkrijk? Vraag online een offerte aan en u weet binnen een half uur waar u aan toe bent.

 

TransUrgent - SpoedtransportKenmerken van de TransUrgent dienstverlening:

  • – Spoedtransport specialist voor geheel Europa
  • – Tot 1500 kilogram of 10 Europallets snel vervoerd
  • – Dekkend netwerk in geheel Europa
  • – Zendingen geleverd binnen 12/24/48 uur in geheel Europa
  • – Binnen 30 minuten een aanbod met gegarandeerde laad- en lostijden
  • – Transport ervaring sinds 1986

 

 

TransUrgent® | Urgent & Express Transport


Heeft u een koerier nodig of heeft u een spoedtransport binnen Europa? Zoek niet verder en vraag online uw offerte aan. TransUrgent maakt haar beloftes waar, daar kunt u op rekenen!

Kijk voor meer informatie op www.transurgent.com of bel met 088-5220550.

TransUrgent - Europa koerier


Dé specialisten voor transport van en naar Spanje & Portugal!

Wilt u zelf onze werkwijze ervaren? Vraag zonder enige moeite een offerte aan voor uw transport Spanje en/of Portugal. Binnen enkele uren ontvangt u van ons een op maat gemaakte en geheel vrijblijvende offerte. Wilt u direct antwoord op uw logistieke vraag? Belt u dan met +31(0)53-4800630 en een van onze transport specialisten helpt u direct verder.