Transport Canarische Eilanden – Gran Canaria – Tenerife

BTA International vertrekt bijna dagelijks met kleinere partijen naar diverse overslagpunten in Spanje en Portugal. Vanuit deze overslagpunten wordt uw zending binnen enkele dagen afgeleverd op de Canarische eilanden, Gran Canaria en Tenerife. Daarnaast is er wekelijks vertrek naar La Gomera, Fuerteventura, La Palma en Lanzarote. Ook wordt het Portugese eiland Madeira wekelijks aangedaan.

Betrouwbare levering

BTA International staat voor duidelijke afspraken en heldere communicatie. U spreekt altijd met een vast contactpersoon welke u direct verder kan helpen. Wij werken met partners in noord en zuid Spanje welke wekelijks afvaarten hebben naar de eilanden. Hierdoor kunnen wij een snelle looptijd en betrouwbare levertijden garanderen.

Overige bestemmingen in Spanje & Portugal

Uiteraard bedienen wij naast het transport naar de Canarische eilanden en Madeira ook de rest van Spanje en Portugal. Als echte Zuid-Europa specialist gaan we geen uitdaging uit de weg.

Afspraak = Afspraak

Wij verzorgen voor u het gehele traject. Inclusief afhaling in Nederland, België of Duitsland, het wegtransport naar Spanje, overslag op de boot aflevering op het eiland en de bijbehorende (douane) documenten. U heeft er geen omkijken meer naar. Afspraak is afspraak bij BTA International.


Dé specialisten voor transport van en naar Spanje & Portugal!

Wilt u zelf onze werkwijze ervaren? Vraag zonder enige moeite een offerte aan voor uw transport Spanje en/of Portugal. Binnen enkele uren ontvangt u van ons een op maat gemaakte en geheel vrijblijvende offerte. Wilt u direct antwoord op uw logistieke vraag? Belt u dan met +31(0)53-4800630 en een van onze transport specialisten helpt u direct verder.