Spoed | Express transport binnen Europa

U heeft een zending klaar staan welke gisteren geleverd moest worden? BTA International heeft dankzij haar uitstekende netwerk snel een pasklaar antwoord.

Afspraak = Afspraak

Zeker bij tijdskritieke zendingen is het belangrijk dat u snel antwoord krijgt, dat u weet waar u aan toe bent en dat u kunt vertrouwen op de deskundigheid van de transporteur. Onder het motto: “Afspraak is Afspraak” komen wij onze beloftes na.

Alles is mogelijk

Deze diensten bieden wij aan voor zowel kleine koerier zendingen, enkele pallets als complete trailers. Of het nu gaat om een spoedtransport van 33 europallets van Berlijn naar Lissabon of om een enkele kist van Wenen naar Brussel. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

TransUrgent – Dé spoedtransport specialist

BTA International maakt onder andere gebruik van de diensten van TransUrgent, welke ook onder TransHeroes valt. TransUrgent is de specialist voor sneltransport en koerierswerk binnen Europa voor kleinere zendingen. Meer weten? Klik hier.

U wilt snel een oplossing voor uw urgente transport? Bel +31(0)53-4800630, vraag naar de express afdeling en leg uw probleem voor.


Dé specialisten voor transport van en naar Spanje & Portugal!

Wilt u zelf onze werkwijze ervaren? Vraag zonder enige moeite een offerte aan voor uw transport Spanje en/of Portugal. Binnen enkele uren ontvangt u van ons een op maat gemaakte en geheel vrijblijvende offerte. Wilt u direct antwoord op uw logistieke vraag? Belt u dan met +31(0)53-4800630 en een van onze transport specialisten helpt u direct verder.