Groupage transport en distributie van en naar Portugal

Voor uw distributie of groepage zendingen naar Portugal bent u bij BTA International aan het juiste adres. Distributie binnen Portugal vraagt om specifieke marktkennis en betrouwbare partners. BTA International beschikt over beide. Naast diverse depots en overslagpunten in Portugal, waaronder Porto, Lissabon en de Algarve beschikken wij ook over partners in Viseu, Coimbra, Guarda en Maia. Uw stukgoed zending kan daar tijdelijk opgeslagen worden of van daar uit verder gedistribueerd worden naar de eindbestemming.

Groupage en stukgoed transport PortugalGroupage Transport Portugal

Als uw groupage transport naar Portugal een hoge waarde kent of bijvoorbeeld schadegevoelig zijn, kunnen wij desgewenst uw zending direct op route uitleveren. Uw zending wordt dan direct en met dezelfde vrachtwagen geladen en gelost. De kans op schade is in dat geval minimaal. Deze huis-huis service is mogelijk voor zowel enkele dozen als grotere deelpartijen. De planners van BTA International werken met een flexibele routeplanning en kunnen daardoor uw zending snel en efficiënt uitleveren.

Dagelijkse service en snelle looptijden

Bijna dagelijks zijn er vertrekken voor distributie van groupage in Portugal, zowel vanuit Nederland, België en Duitsland naar meerdere depots in Portugal. De distributie zendingen en groepage worden nagenoeg altijd gereden met dubbel bemande vrachtwagens. Hierdoor is de distributie van uw zendingen betrouwbaar en snel. Kortom, voor groupage naar Portugal bent u bij BTA International aan het juiste adres.

Maak het u zelf gemakkelijk, en vraag een offerte aan voor uw stukgoed zending naar Portugal. Wij garanderen dat we u binnen enkele uren een passend voorstel hebben gedaan. De volgende dag kan uw zending al geladen worden!


Dé specialisten voor transport van en naar Spanje & Portugal!

Wilt u zelf onze werkwijze ervaren? Vraag zonder enige moeite een offerte aan voor uw transport Spanje en/of Portugal. Binnen enkele uren ontvangt u van ons een op maat gemaakte en geheel vrijblijvende offerte. Wilt u direct antwoord op uw logistieke vraag? Belt u dan met +31(0)53-4800630 en een van onze transport specialisten helpt u direct verder.